Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fejjel, vagy fej nélkül...

Fejjel, vagy fej nélkül sütitek a sülthalat? és a farkát is levágjátok? Hogyan jobb?

Figyelt kérdés

#halfej #halfarok
2013. aug. 7. 17:07
 1/10 anonim ***** válasza:
51%

Fejjel sütöm : A farkárol pedig csak az uszonyt vágom le.Illetve csak megfazinirozom mert amikor kisül nagyon finom ropogos .

Azért fejjel sütöm mert szeretem a paprikás lisztben sült hal szemét ,és a pofa húst ami nem sok hús de én nagyon szeretem..

Ha paprikás lisztben sütsz halat az édes törött paprika mellé keverj kevés füstölt paprikát a liszthez. Nagyon finom lesz tőle a hal..

2013. aug. 7. 17:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Paprikás lisztes oljabansültet fej farok nélkül. De pl a süllő, csuka a sütőben fejjel farokkal.
2013. aug. 7. 17:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

Úgy ahogy az első csak amelyik hal kissebb mint a tenyerem azt jó ropogsra sütöm ,úgy hogy még a szálka is ehető .

A süllőt, amurt én is egybe sütőben sütöm . a csukából,harcsából pedig pörkölt lesz nálunk..

2013. aug. 7. 17:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2013. aug. 7. 19:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Fejjel és a farkát is rajta hagyom! A ropogósra sütött farka a legjobb! :) :D
2013. aug. 8. 01:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 A kérdező kommentje:

Nagyon meglepődtem a lepontozott válaszokon. Én mindenkinek megadtam a válaszukért járó tisztességes zöldet, mert mindenkié hasznos volt.Erre valamilyen tökéletlen társaság lepontoz mindenkit. (de nemcsak ennél a kérdésnél)Azért írtam ki a kérdést, mert nem fért bele sehogy sem egészben a serpenyőbe a paprikáslisztes hal. Aztán megoldottam, ezeket a nagyobbakat 3 darabba vágtam, így a "füle-farka" is belefért, jól át is sült és nagyon finom volt.

Köszönöm mégegyszer a hasznos válaszaitokat.

2013. aug. 8. 08:15
 7/10 doboszoli ***** válasza:

Sütni általában apró(tenyeres) halat szoktunk. Tisztításnál egyszerűbb, ha a fejet eltávolítjuk. A farka kiváló, ropogós csemege.

Nagyobbaknál(ponty, süllő, harcsa) a fej, farok, gerinc megy a halászlé alapba.

2013. aug. 8. 12:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim válasza:
Minek akarod a sült halat megsütni?
2013. aug. 11. 07:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim válasza:
Kisebb halaknál rajta hagyom a fejét és a farkát, a nagyobb halaknál a fejét nem.
2013. aug. 13. 14:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 A kérdező kommentje:
8/9-esnek ! Azért, mert én a kétszersültet szeretem pajti !
2013. aug. 13. 18:11

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!