Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tojásfehérje 1 hete a hűtőben...

Tojásfehérje 1 hete a hűtőben áll, felhasználhatom még?

Figyelt kérdés
Múlt pénteken csináltam sütit, amibe csak a sárgája kellett, így 3 tojásfehérje megmaradt. Azóta a hűtőben áll. Szaga, kinézete normális. Bundáskenyeret csinálok most, bele merjem még tenni?

2013. aug. 8. 12:42
 1/4 anonim ***** válasza:

nem tenném

le kellett volna fagyasztani, ha sajnáltad kidobni

2013. aug. 8. 12:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem kockáztatnám meg, a tojásfehérje nyersen az egyik legjobb táptalaj baktériumok számára.

Máskor tedd a fagyasztóba, kiolvadás után ugyanúgy hasnálható, mint a friss.

2013. aug. 8. 12:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerinte ne!
2013. aug. 8. 13:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
OK, köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 8. 13:06

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!