Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pálinkafőzésre mikor alkalmas...

Pálinkafőzésre mikor alkalmas a cefre?

Figyelt kérdés
..

2013. aug. 26. 16:19
 1/7 anonim ***** válasza:
amikor leáll a forrással
2013. aug. 26. 16:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 doboszoli ***** válasza:
Ha a zajos erjedés befejeződött, már nem édes, és a gyümölcsre jellemző alkoholos illata van.
2013. aug. 26. 17:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 hubabuba1 válasza:
Ha teljesen megállt a forrás és leülepedett az aljára a rost.
2013. szept. 1. 14:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
Szilvalekvárt próbálunk cefrének, de nem igazán forr. Tettünk bele élesztőt. Attól egy picit beindult, de hamar leállt a forrással. Nem igazán érezni rajta az alkoholszagot. Nem tudjuk, hogy öntsünk-e még hozzá valamit, vagy már el lehet kezdeni a kifőzést?
2013. szept. 2. 06:39
 5/7 anonim ***** válasza:
omg
2013. szept. 2. 13:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 hubabuba1 válasza:
Ajjajj! Miféle lekvár az? Bár szerintem tök mindegy, mert valószínűleg tele van valamilyen tartósító szerrel, így én kételkedem ennek a projektnek a sikerében. De ha megállt a forrás, nem csak a zajos, hanem az utóerjedés is, tehát leülepedett, akkor állj neki. De mindenképp írd meg hogy mi lett, mert kíváncsi vagyok erre. :D
2013. szept. 3. 00:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
hát egyenlőre a végére hagyjuk a lekváros cefrét, még előtte szeretnénk kifőzni a rendes szilvát.
2013. szept. 5. 14:35

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!