Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szoktatok csorba levest...

Szoktatok csorba levest főzni? Hogyan készítitek és milyen összetevőkből?

Figyelt kérdés
2013. szept. 6. 10:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Én , amit anyósomtól tanultam, gyakorlatilag olyan, mint a mi húslevesünk, de a végén azért eltér tőle.

Ő nem magyar volt, és én "csirkecsorba"-ként tanultam meg tőle. mái napig is is szívesen főzöm, ha már unom a húslevest.

Jó házi csirkéből, de több időt rászánva tyúkból főzzük, amit feldarabolunk, mindene benne van, apraja -nagyja.

sok zöldséggel, ahogy a húslevest.

a leves mennyiségétől függően két-három tojás sárgáját kikeverek frissen facsart citromlével, jó sok borsot tekerek rá, és kiveszek keveset a levesből (ami már nem forr)és elkeverem a tojással. ezt a keveréket öntöm a levesbe. frissen vágott petrezselyemmel szórom meg.

nagyon kellemes ízű, finom leves. persze savanyítani ízlés szerint még lehet az asztalnál.

2013. szept. 6. 11:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Fú, hát én nagyon szeretem a leveseket, (húsleves, paradicsomleves, gombaleves, fokhagymás zöldbab leves, tavaszi/nyári zöldségleves, rántott leves, lebbencs leves, palóc leves, frankfurti leves, kukoricakrémleves stb.) de még csak nem is hallotam olyanról hogy csorba leves! o.O

13/F

2014. ápr. 5. 21:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!