Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell elkészíteni a...

Hogyan kell elkészíteni a pacalba töltött velőt?

Figyelt kérdés
Pacalba töltött velőt szeretnék készíteni holnap ebédre, de nem tudom hogy készítsem el, a neten nem találtam meg a receptjét, valakinek van ilyen receptje?

2013. szept. 7. 19:07
 1/3 anonim ***** válasza:

A velős pacalt ismerem, de a pacalba töltött velőt nem.

érdeklődve nézem majd a válaszokat.

2013. szept. 7. 19:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát, ilyet még én sem hallottam.
2013. szept. 7. 19:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

A pacalt, mint ételt a szarvasmarha gyomrából készítjük, biztosan láttad már, mekkora nagyságú. A sertés-gyomrába szokták a disznó-sajtot töltetni, tudod, hogy az is eléggé méretes darab.

A marha-gyomra minimum 5x-6x akkora.

Valóban azt mind meg akarod tölteni velővel?

Hány emberre főzöl?


Másrészt, ha a velőnek elég kb. 10 perc főzés, vagy még annyi sem,(még sosem csináltam, mert nem szeretem), a pacal amit tegnap főztem fiatal volt, ezért pont 3 óra alatt készen lett.

Hogyan jön ez össze a kettő együtt időben?

2013. szept. 8. 07:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!