Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért savanyú a sóskám mit...

Miért savanyú a sóskám mit tegyek?

Figyelt kérdés
Gondolom sok bele a sóska. Tehetek bele kicsi cukrot?
2013. okt. 10. 12:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze tegyél bele kis cukrot..
2013. okt. 10. 12:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen ízesítsd cukorral
2013. okt. 10. 12:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
A sóska alapból nagyon savanyú, szerintem mindenki -ízlése szerint- cukorral szelidíti.
2013. okt. 10. 12:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Főzzé spenótot, az is ződ, de nem savanyú!
2013. okt. 10. 13:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szóval a cukorral sem lett jobb. Szerintem sok bele az egy csomag sóska illetve kevéssé hígítom , habarom.
2013. okt. 13. 18:13

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!