Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mászkos lett a nokedlim...

Mászkos lett a nokedlim kiengedés után. Más is járt már így?

Figyelt kérdés
Fagyasztottam le nokedlit. Forró vízbe raktam zacskóstul, és úgy engedett ki rövid idő alatt, majd ment a szószba, amit hozzá csináltam, de evés közben olyan kellemetlen, mászkosnak éreztem.
2013. okt. 15. 13:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Fagyasztott nokedlit szoba hőmérsékleten szoktam kiengedni. Ha már puha, mikróban, vagy sütőben átmelegitem. Valószinü a forró viztől ujra kezdett"főni".
2013. okt. 15. 13:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem még nem : de én úgy szoktam ,hogy hídeg vízbe teszem bele ,és így egyenletesen enged ki mire víz felforr ..
2013. okt. 15. 13:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!


Van még pár adaggal a fagyasztómban, úgyhogy megpróbálom szobahőmérsékleten is a kiengedést, hátha úgy jó lesz!

2013. okt. 15. 14:16

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!