Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Porcukor helyett, milyen...

Porcukor helyett, milyen lenne a sütiben a szőlőcukor?

Figyelt kérdés
2013. nov. 2. 07:46
 1/3 anonim ***** válasza:
39%
Nem jó, mert más az állaga.
2013. nov. 2. 07:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Jó, én rendszeresen használok szőlőcukrot sütikhez, de kicsit több kell belőle, mert szerintem nem annyira édes, mint a porcukor.
2013. nov. 2. 08:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Állaga majdnem ugyanolyan, mint a porcukoré, csak egy parányival szemcsésebb.
2013. nov. 2. 08:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!