Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit tegyek, vagy miből tegyek...

Mit tegyek, vagy miből tegyek többet a gluténmentes tésztába, hogy ne legyen morzsológós a pogi/süti?

Figyelt kérdés

Fincsi, nem is kemény se a pogi, se a süti, de morzsolódnak :(

Előbbit Schär mix B-ből (kenyérliszt) és rizsliszt, utóbbit kukorica- és rizslisztből sütöm.


2013. nov. 14. 23:29
 1/5 anonim ***** válasza:
A gluténmentes lisztek mind ilyenek. Pogácsában a túró pl. sokat segít, sütit pedig ne tisztán rizs és kukoricalisztből süsd, hanem keverd valami gm lisztkeverékkel.
2013. nov. 16. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Tejfölt.
2013. nov. 19. 17:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt sajnos nem tehetek a tejallergiám miatt :(
2013. nov. 19. 20:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor valami növényi tejet.
2013. nov. 20. 10:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:

Az kicsit összetartaná? Nem éppen az a gond, hogy túl sok benne a zsíradék? Esetleg valami rost nem segítene?


Igazság szerint tapasztalatokra lennék kíváncsi!

2013. nov. 20. 11:26

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!