Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vajbab főzeléket hogyan készíted?

Vajbab főzeléket hogyan készíted?

Figyelt kérdés
először a rántás, majd bele a tejföl (mint a kelkáposzta főzelék), vagy pedig tejfölös rántás (mint a krumpli főzelék.)
2013. dec. 4. 07:00
 1/4 anonim ***** válasza:

A rántást minden főzelékbe a végén teszem bele.A kelkáposztába soha nem teszek tejfölt.

Megfőzöm a vajbabot, sóval,bazsalikommal fűszerezem. Ha megfőtt a bab, akkor vagy paprikásan, vagy anélkül berántom.

Tejfölt sem teszek bele a legtöbbször.

2013. dec. 4. 07:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Felteszem főni vízben, egy gerezd fokhagymát is teszek bele, sózom, vegetázom, babérlevelet is kap, és ha megfőtt behabarom tejföl liszt keverékével.
2013. dec. 4. 07:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Én felteszem vízbe főzni és adok hozzá 1 fej apróra vágott hagymát, sót, majd ha megfőtt, akkor fokhagymás, paprikás rántással srtitem, legvégén keverek hozzá 1 ek tejfölt.
2013. dec. 4. 07:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is annyi vízben főzöm meg , amennyi ellepi, majd, ha puha világos-kis paprikás, fokhagymás rántással berántom.pici ecet-cukor, tetejére frissen vágott petrezselyem.

Tejföl asztalnál, mert nem mindenki szereti.

A kelkáposztát is a végén rántom be, és a krumplifőzeléket is.

2013. dec. 4. 09:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!