Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Húslevest eddig csirkeaprólékb...

Húslevest eddig csirkeaprólékból szoktam főzni, most egész csirkét vettünk, belsőség nélkül, ugyanúgy kell megfőznöm a levest, ahogy eddig szoktam?

Figyelt kérdés
2013. dec. 10. 20:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Persze, ugyanúgy.


Ha nem akarsz belőle utána töltött csirkét csinálni pl., akkor darabold össze, és ugyanúgy tedd fel főni, mint eddig. Nekünk az aprólék nem csak a belsőség, ha nálatok csak ezt takarja, akkor is addig kell főzni, míg a hús meg nem puhul.

2013. dec. 11. 00:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha én főzném: combját, mellehúsát ketté vágnám, a farát, hátát, szárnyát, nyakát szintén 2-2 db-ba vágnám.

Én a combot és a mellehúsát csak kb. félig főzném meg, akkor kiszedném, besóznám és utána még akár natúr, akár panírozva lehet belőle egy második fogást készíteni körettel. A többi levesben maradó részt teljesen úgy, mint korábban bármilyen belsőségből jól bezöldségelve a leveskét, borsóval, karfiollal, tésztával, amivel akarod, nagyon finom leves lesz belőle.

Persze, ha az egész csirkét ott akarod hagyni a levesben, akkor azokat is teljesen puhára kell főzni.

2013. dec. 11. 08:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben . Köszönöm a válaszokat ! :)
2013. dec. 11. 09:30

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!