Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » SOS! A kész mezespuszedlit...

SOS! A kész mezespuszedlit hogyan kell tojáshabbal bekenni, szárítani?

Figyelt kérdés

Villával belemártva, vagy egyenként ecsettel kell rávinni a tojásfehérjés fehér habot.

Mire kell tenni száradni? sütőpapíros nyújtódeszka jó hozzá? vagy két villával gyorsan bele kell forgatni, és letenni száradni. meddig kellé száradnia... stb.Egy csomó ismeretlen kérdés számomra, elnézést is kérek.

Lesz vagy 100 db, hogyan menne a leggyorsabban ?



#puszedli #tojásbab
2013. dec. 21. 11:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Pont ma néztem egy videót erről, (aprosef.hu) ott megcsinálta a feherjes krémet es bele dobálta a puszedliket es jól beleforgatta (persze ügyelve hogy ne törjön szét) aztán kitette tepsibe szaradni.
2013. dec. 21. 12:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Kösz, megnézem. A tesóm is azt mondta, hogy szerinte régen vajlinba forgatták az egészet, és úgy pakolták ki száradni.
2013. dec. 21. 12:30

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!