Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A mézeskalácsházat mivel...

A mézeskalácsházat mivel ragasszam össze?

Figyelt kérdés
Annyit tudok rola h goz folott kell folyamatosan kavargatni es ilyen nagyon edes es ragados cukormaz lesz.
2013. dec. 22. 14:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Cukor,kevés zselatin pici vízzel összeforralva.

Vagy tojásfehérjébe porcukor és kevés étkezési keményítő.Az utóbbiból már 1 fehérjével is nagyon sok lesz ,mert /bár mily hihetetlen/de nagyon sok porcukrot vesz fel mire massza lesz.De ez stabilabban ragaszt.A felső"cukorragasztó"inkább torták bevonatánál használatos.

2013. dec. 22. 16:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez jó ez zseltinnal kombinált megoldás. Tutuira összeragasztjaa a házikó elemit.
2013. dec. 22. 16:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:
Én simán cukrot karamellizálok, azzal ragasztom össze. Évekig áll, mint a cövek :)
2013. dec. 22. 19:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!