Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lett kőkemény a mézes süti?

Hajdú Vivien kérdése:

Miért lett kőkemény a mézes süti?

Figyelt kérdés
ha a receptnek megfelelően készült-mennyi a sütési idő, lehet hogy ez okozta a problémA?

2013. dec. 25. 17:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Sutes utan megkemenykedik de 2 nap mulva visszapuhul :)
2013. dec. 25. 17:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, néhány nap és megpuhul.
2013. dec. 25. 17:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Talán kicsit túlsütötted.Tebb be egy dobozba a sütit, tegyél közé egy-két szelet almát és megpuhul.
2013. dec. 25. 17:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Sütési gond.Nekem mindig kekszgolyó lett a vége,idén mondták,hogy nagyon forró sütőbe kell tenni és csak addig sütni,mikor már kis színt kap.Jó lett,azonnal puha és az is maradt.
2013. dec. 25. 17:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

Receptfüggő is. Van puha mézes recept is. És tényleg a sütési idő. Egy pillanat alatt túl lehet kapatni.

A hidegen való csomagolás almával a legjobb megoldás a puhítására.

2013. dec. 25. 17:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
sütési idő . a recpt sem mindegy . a méz mennyiségétöl is függ és annak cukor tartalmátol.
2013. dec. 25. 18:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!