Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha a torta köré ilyen csokiszi...

Ha a torta köré ilyen csokiszilánkot szeretnék készíteni, az olvasztáskor tegyek bele margarint vagy sem?

Figyelt kérdés
[link]

2013. dec. 29. 20:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Margarint ne, nem lehetsz biztos az összetételében, én már jártam vele pórul. "Ikrás " lett tőle, márványos, ráadásul mivel 70%-a víz, el is hígítja, mivel a víz az nem dermed meg hűléskor.

Biztos van olyan amivel jól lehet dolgozni, de ha nem akarsz kockáztatni, akkor inkább maradj a vajnál.

2013. dec. 29. 20:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
A leggagyibb csokoládét is bűn margarinnal tönkretenni. Az ilyen szilánkokhoz semmi mást nem kell tenned, mint alacsony lángon felolvasztani (és lehetőleg temperálni [link] a csokit, majd kenőkéssel vagy akár tortalapáttal vékonyan elkenni egy darab sütőpapíron vagy celofánon, utóbbin szebb fénye lesz. Ha megszilárdult, felvágod vagy széttördeled, és kész :)
2013. dec. 29. 23:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!