Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rák elkészítése előtt szüksége...

Rák elkészítése előtt szükséges olyan procedúra mint pl. a csigánál, hogy éheztetni kell egy ideig, hogy kiürüljön a bélcsatornából aminek ki kell ürülnie? Vagy erre van jobb megoldás?

Figyelt kérdés
2014. jan. 20. 00:15
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem kell éheztetni :) 10-15 perc főzés után a középső farkuszonyát óvatosan kihúzva el lehet távolítani a bélcsatornát. persze ezzel még nincs kész, a belsőrészeket is el kell távolítani és a kopoltyúit is.

De, ha már a bélrész kint van, szét lehet finoman nyitni kézzel és minden felesleges cucc eltávolítható.Ott marad a finom rákhús.

2014. jan. 20. 10:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!