Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Különleges töltött palacsita...

Különleges töltött palacsita receptet ismertek?

Figyelt kérdés
Olyanokat keresek amik húsosak . Mindegy ,hogy a töltelék,vagy csak a palacsinta van valamivel ízesitve.
2014. jan. 20. 17:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem különleges, de a pörköltösön kívül házi csirkemájpástétommal is szokta betölteni, és panírozva kisütni. mi nagyon szeretjük mindkét változatban.

Ami még előfordul nálunk a sonkás-gombás besameles töltelék. a betöltött palacsintákat jénaiba teszem és meglocsolom tejföllel, megszórom bőven reszeltsajttal és piroskásra sütöm.

2014. jan. 20. 17:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:

Pizzaízű palacsinta. A tésztába is keverek egy kis oregánót és bazsalikomot. Megkenem paradicsomszósszal, rá apróra vágott főtt tarját teszek.kis pizzafűszer és feltekerem.

Jénaiba rakom, bőven megszórom sajttal és átsütöm a sajt olvadásáig.Szerintem finom.

2014. jan. 20. 18:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
Kapros-kukoricás-tejszínes-csirkés töltelék. Apróravágott csirkemellet olajon kisütjük, rá a tejszín, kis liszt ha sűríteni kell, a kapor (bőven) és a kukoricakonzerv, 10 perc alatt kész és nagyon finom (még a gyerekeim is szeretik). Nagyobb húsdarabokkal pedig rizzsel lehet enni.
2014. jan. 20. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Sűrű tejszínes kész fokhagymás-borsos parajpürébe keverünk maradék csirkehúsdarabokat, palacsintákba töltjük, felvert tojással elkevert tejföllel leöntjük, kis reszelt sajttal megszórjuk, összesütjük.
2014. jan. 20. 19:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:

Én csak a hagyományos hortobágyi húsos palacsintát ismerem, ami készre főzött csirkepörkölt, csont és bőr nélkül apróra vágva, szafttal kenhetővé hígítva, ez a massza sós palacsintába betöltve, majd a maradék szaft tejföllel elhabarva ráöntve a kész palacsintákra és sütőben átsütve.

Hallottam már olyanról is hogy lasagne palacsintákból elkészítve,.Biztos finom lehet, de én még nem sináltam.

2014. jan. 20. 21:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszeru es nagyon finom: Keszitsd el a palacsintakat a leheto legvekonyabb formaban,mar-mar retesteszta vekonysagura. A kesz palacsintat fedd be jo ket retegben minosegu sonkaszeletekkel,ha fustolt az megjobb es reszelj ra sajtot,itt sem art,ha fustolt a sajt,majd szorosan tekerd fel oket. Vagd kisebb darabokra,szurd at hosszu hurkapalcaval. A falatkakra szurj meg egy felbevagott koktelparadicsomot es vegul szurj a paradicsomra egy db szeletelt sajtot. A sajt be fogja arnyekoni a falatkat, mondhatni lefedi. Ezutan tedd a falatokat egy kivajazott jenaiba egymas melle,es tedd be a sutobe,amig a sajt raolvad a falatokra.
2014. jan. 20. 22:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok. Ez csak leirva hosszu,valojaban nagyon hamar kesz van. Ha a jenait batrabban vajazod,nem gond,sot. Fuszerezni ne felejtsd,en bazsalikomot es oreganot is szorok ra a so melle.:) Remelem teszel egy probat,mert tenyleg rendkivul jo. Egy partyn kostoltam es rogton eldontottem,hogy otthon is megcsinalom.:)
2014. jan. 20. 22:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!