Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Enyhén égett ízt elvesz az...

Enyhén égett ízt elvesz az édes csokitöltelék íze?

Figyelt kérdés
2014. jan. 24. 09:41
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Enyhén égettet igen, de tényleg csak enyhén legyen égve, mert a nagyon égett, már kellemetlen, kesernyés...


És legjobb, ha az égett oldalt forgatod úgy, hogy az legyen közvetlen a krém mellett, úgy nem tűnik fel, hogy megégett. Már ha ez fontos, hogy ne tűnjön fel...


Pl. ha piskóta alja égett enyhén, akkor ne az legyen a végén az alja! Sőt, ha esetleg csokimázat teszel a tészta közvetlen tetejére, oda is kerülhet az égettes oldal... Kakaó+cukorból kevert máz alatt pl alig tűnik fel, ha kissé megbarnult a tészta.


Amúgy amit lehet, vágj és kapirgássz le az égettből!

2014. jan. 24. 09:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!