Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Habfixálót (hulalába) lehet...

Habfixálót (hulalába) lehet helyettesíteni étkezési keményítővel?

Figyelt kérdés
2014. jan. 31. 08:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Úgy tudom a Hulalában már alapból van habfixáló. Szóval nem kell bele. Azt csak a tejszínhez szokták adni.
2014. jan. 31. 08:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
NEm!! de hulalába nem kell fixáló ,ha felvered simán kemény marad 2-3 napig.
2014. jan. 31. 08:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim válasza:
Egyet értek, én is így tudom, az egyik legjobb, legkeményebb tejszín a hullala. / hacsak nem habspray- re gondolsz/
2014. jan. 31. 09:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Az étkezési keményítő hőre sűrűsödik, a hulala-t viszont szerintem nem lehet, vagy legalábbis nem szokás forralni, szóval már csak ezért sem.
2014. jan. 31. 13:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Jól írják, a Hulalába semmi nem kell, az már fixált (stabszerrel )cukrászati hab alapanyag. napokig megtartja az állagát.

Keményítő pedig pláne nem tenne jót neki.

2014. jan. 31. 16:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!