Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készül a disznótoros...

Hogyan készül a disznótoros sült vér?

Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 12:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

nyam-nyam, az nagyon finom.

Én hagymát dinsztelek kevés olajon, ráöntöm a vért, egy-két tojást, megpirítom, és már kész is! Isteni!

2009. dec. 7. 13:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim válasza:
100%

Szia!

A kellően megalvadt vért négy darabra elvágjuk a tálban és megabáljuk vagyis megfőzzük.Utánna ízlés szerinti nagyságúra felszeleteljük,hosszúra vágot vöröhagymát dinsztelünk és a vért rárakva megsütjük.Óvatosan,ne törjön össze.Sózzuk,borsozzuk.

2009. dec. 7. 13:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:
100%
Hagymát meg piritom bele őntőm a sóval kavargatot vért borsal és paprikával izesitem 20-percet sűtőm és friss kenyérel na meg savanyuságal fogyasztom.
2009. dec. 14. 07:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!