Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sürgős! Hájas süteménynél, a...

Sürgős! Hájas süteménynél, a végén, amikor bekenjük a tésztát lekvárral, hogyan kell összehajtogatni?

Figyelt kérdés

2014. febr. 9. 14:14
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Úgy, hogy a lekvár belülre kerüljön.
2014. febr. 9. 14:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Az rendben van, de csak ketté kell hajtani?
2014. febr. 9. 14:44
 3/5 anonim ***** válasza:
25%

Attól függ, mit akarsz belőle csinálni.

Mi mondjuk kiflit szoktunk.

Igazából nem értem a kérdésed, mert fogalmam sincs, hogy a te értelmezésedben mit takar a hájas sütemény...

2014. febr. 9. 14:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy csinálom, hogy a végén (a hajtogatások, pihentetések után) kinyújtott tésztát tetszés szerinti kockákra darabolom, kanállal lekvár, dió, vagy máktölteléket teszek a közepükbe, aztán vagy hosszában hajtom össze, két oldalt egymáshoz vagy háromszög alakban, két sarkot egymáshoz. Ahogy épp kedvem van.
2014. febr. 9. 15:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, 4-es, ez sokat segített, ugyanis nem tudtam, hogy sütés előtt kell-e feldarabolni, vagy sütés után.
2014. febr. 9. 15:06

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!