Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kelt tésztánál ha por élesztőt...

Kelt tésztánál ha por élesztőt használok rendes élesztő helyett lesz valami különbség a tészta ízében és kelésben?

Figyelt kérdés
2014. febr. 14. 14:57
 1/2 anonim válasza:
Ha követed az utasításokat a tasakon akkor észre sem fogod venni!
2014. febr. 14. 15:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Mi mindig porélesztőt használunk, és semmi különbséget nem érzek.
2014. febr. 14. 15:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!