Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Etolaj vagy disznozsir?

Etolaj vagy disznozsir?

Figyelt kérdés
Melyiket hasznaljatok inkabb fozeskor?
2014. febr. 20. 14:58
1 2
 11/13 lencsefőzelék ***** válasza:
100%

Nemcsak a pálmazsír nem jó, hanem a kókuszzsír sem.

"A közönséges étkezési olajok közül a legveszélyesebb a kókuszolaj és kókuszzsír, a maga 88%-os telítettzsír-tartalmával."

[link]

2014. febr. 21. 10:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Olajat mi max fankhoz,langos suteshez,krumplis pogacsa suteshez hasznalunk.(tobb nem jut eszembe hirtelen)

Minden mashoz zsirt.

2014. febr. 21. 16:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 doboszoli ***** válasza:
100%

Zsírt és vajat (nem Ramat) használok, azon egyszerű oknál fogva, hogy ezt szeretem.

Nem kell tocsogni az ételnek a zsírban, ha szükséges a főzés végén zsírtalanítom.

2014. febr. 22. 07:39
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!