Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi szerinted a legnagyobb...

Mi szerinted a legnagyobb gasztrónomiai vétség?

Figyelt kérdés
2014. febr. 27. 13:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
40%
Hogy egyesek mindenbe hagymát akarnak rakni. Ezért szinte minden ételük ugyanolyan ízű.
2014. febr. 27. 13:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/17 anonim ***** válasza:
85%
Vacak alapanyagokat tenni sütikbe
2014. febr. 27. 14:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
Ha valaki romlott alapanyagból készít ételt.
2014. febr. 27. 14:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/17 anonim ***** válasza:
92%

Ha jobban belegondolok, semmit sem tartok annak, maximum talán a túl sok mesterséges adalékanyag használatát. Amúgy minden egyéni ízlés kérdése.

Személy szerint én azt nem szeretem, ha egy ételben túl kevés a fűszer, a hagyma, a zöldség (utóbbi mondjuk húslevesben) és minden ízetlen, vagy maximum hús+víz ízű. Sütiknél a túl vajas, túl zsíros összhatás nem nyerő nálam. De másoknak meg lehet, pont ez ízlik.

Meg szerintem az sem jó, ha valami aránytalan mennyiségben szerepel és elnyomja a többi hozzávaló ízét, pl. a borssal vagyok így. De mások meg imádják túlborsozni (legalábbis az én ízlésem szerint) az ételeket.

A "vétség" inkább az, mikor leszólunk másokat, mert mondjuk nem úgy szeretik a paprikás krumplit, mint mi.

2014. febr. 27. 14:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/17 anonim ***** válasza:
25%

Számomra a romlott alapanyagokon túl a zsíros és sós étel.


Vannak olyan emberek, akik nem tudják elképzelni, hogy a hal, a zöldség natúr íze finom lehet - önmagában is. Agyonsózzák és borsozzák. Ha ezt a menzán teszik, akkor is morgok, de tudom, hogy a menzakoszt az menzakoszt, nem válogatunk. Ha viszont ezt egy étteremben kapom így, akkor azonnal visszaküldöm, vagy ha a nagynéném főz így ünnepli ételt, akkor sem eszem meg.

2014. febr. 27. 14:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/17 anonim ***** válasza:
63%

Ha friss zöldségek és fűszerek helyett az ételekbe vegetát, húsleveskockát és mindenféle más mesterséges adalékkal tűzdelt ízesítő kutyulékot adnak.


Persze vétség az is, ha disznóhúst készítenek el marhahúsként, vagy romlott alapanyagot használnak fel jó sok fűszerrel.

2014. febr. 27. 14:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/17 anonim ***** válasza:
61%
Ételízesítők, leveskockák, "porok", ketchup használata főzéshez..
2014. febr. 27. 14:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/17 anonim ***** válasza:
77%
Ha valaki a szar...á égett pörköltet, vagy egyebet meg akar még "menteni"
2014. febr. 27. 17:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/17 anonim ***** válasza:
76%
Nem használni fűszereket, ízetlennek és sótlannak hagyni ételeket.
2014. febr. 27. 17:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
A legnagyobb vétség amit eddig láttam, az az, hogy a sógornőm úgy ízesítette az oldalast, hogy mindent szeletet megforgatott vegetában. Semmi más fűszer. Meredek volt.
2014. febr. 27. 20:28
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!