Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fasirt golyó bő olajban,...

Fasirt golyó bő olajban, serpenyőben kevés olajban, sütőben sütve melyik sütési modszerrel lesz a legfinomabb?

Figyelt kérdés
2014. márc. 12. 14:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Én ilyenben sütöm: [link]


Nagyon finom lesz, szaftja is lesz, és nem szárad ki. Nem kell a sütéshez olaj, semmi, csak berakod a golyókat a egy fémtálra, és be a sütőbe.

2014. márc. 12. 14:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mi hagyományosan szeretjük serpenyőben, bő zsírban kisütve, majd papírtörlőre szedve, ami felveszi a felesleges zsiradékot.

Kinek melyik módszer vált be, arra fogja mondani, hogy a legfinomabb:))

2014. márc. 12. 15:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 mustafa33 ***** válasza:
Sokféleképen lehet, de disznózsírban a legjobb. teljesen más a zamata. (és a zsírban nem keletkeznek benzpirének mint az olajban a magas hőfoktól!)
2014. márc. 12. 21:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:

Szerintem az íz a fűszerezéstől lesz jó, vagy nem jó.

Ez a szénné égetettre nem vonatkozik.

Persze a zsiradékot érdemes lecsepegtetni.

2014. márc. 18. 08:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!