Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ront a süteményen ha porcukor...

Ront a süteményen ha porcukor helyett sima kristálycukrot használok? Mennyit változtat ez a dolgokon? Muffint sütök.

Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 13:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha belekevered akkor nem, cska a porcukor gyorsabban feloldódik a kevergetés közben, a kristálycukrot tovább kell keverni.
2009. dec. 15. 13:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim válasza:
Ha a tetejére rakod (bár nem hiszem) ott nem olyan jó.
2009. dec. 15. 13:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Én mindig kristálycukorral csinálom a muffint :)

Semmi baja nem lesz tőle :)

2009. dec. 15. 13:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim válasza:
Tésztába szerintem teljesen mindegy, mert sütéskor a meleg hatására ugyanúgy elolvad. Nekem ez a tapasztalatom. Porcukrot krémekbe szoktam használni, olyan édességekbe, amit nem kell sütni, illetve ha a süti tetejére rakod, akkor is porcukor az ideális.
2009. dec. 15. 13:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! muffinba simán mehet a kristálycukor, én csak a tetejét szoktam szitált porcukorral szórni.

üdv.-e-

2009. dec. 15. 14:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!