Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fokhagymás tejben pácolt...

Fokhagymás tejben pácolt rántani való húsnak mit ad + ban tej ízben vagy állagban?

Figyelt kérdés

Több helyen olvastam ,hogy a rántani való húst fokhagymás tejbe pácolják.Nekem ,most csirke combom ,és pulykamellem van itthon.

Még nem csináltam szeretném kipróbálni.

Eddig mindig csak sóztam ,borsoztam ,és fokhagymával dörzsöltem be a húst.


2014. márc. 20. 10:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Én szakács vagyok és még egyik munkahelyemen sem láttam ilyet. Sőt suliban sem esett róla szó. Szerintem csak városi legenda és elpazarolja vele az ember a tejet. Még ha van is puhító hatása, akkor inkább veszek egy csomag húspuhítót, mint,hogy tejben áztassak. Pácolni, meg több értelme van fokhagymás olajban. Szerintem inkább csinálj a tejből kakaót. :)
2014. márc. 20. 11:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem vagyok érintett, de a kóser konyha tiltja a hús és a tej egyszerre figyasztását, sőt, egy helyen tartását, edények egyszerre misogatását, egyiket a másik után csak meghatározott idő után lehet enni, valami gyakorlati oka biztos van. Logikusan elég természetellenes.
2014. márc. 21. 04:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!