Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Maradék, fokhagymás malac...

Maradék, fokhagymás malac sült, újra hasznositása?

Figyelt kérdés
2014. jan. 2. 14:51
 1/6 anonim ***** válasza:
42%

pl.orosz hússaláta.


Én majonézes salátákba szoktam tenni,vagy főzelék-feltétnek.

2014. jan. 2. 15:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
Én ledarálnám egy kis füstölt szalonnával, hagymával, fokhagymával, só, bors, mustár, kecsöp. Piritósra isteni lesz. Vagy kenyérszeletre tepsiben sajttal megsütni. Esetleg milánói makaróni, töltött palacsinta- rántva- majonéz.
2014. jan. 2. 15:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
42%

Én is húskrémet szoktam a maradék húsokból készíteni. főzök még mellé 2 tojást, hozzádarálom azt is, egy kis reszelt hagymát is teszek bele,só, bors, majoranna, mustár, kicsit a saját zsírjából és annyi tejfölt, hogy krémes állagú legyen.

Mi is pirítóssal szeretjük. Így legalább elfogy:)

2014. jan. 2. 15:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:

Hú !!

Köszönöm .

Sok jó ötlet kaptam !!!

2014. jan. 2. 15:28
 5/6 anonim ***** válasza:
61%
Én pizzára szoktam rávagdosni.
2014. jan. 2. 15:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
11%
Ha felkockázod, felcsíkozod, és lehet belőle rakott krumpli, brassói, vagy rádobod egy lecsós alapra, és valami körettel egy tányér ebéd
2014. jan. 2. 16:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!