Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy csináljátok a sült...

Hogy csináljátok a sült libamájat?

Figyelt kérdés
Anyukám azt szeretne csinálni karácsonyra de még soha nem csinált. Valami egyszerű receptet írjatok ha tudtok légyszi (: előre is köszi
2009. dec. 22. 21:17
 1/3 anonim ***** válasza:
2009. dec. 22. 21:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem bonyolult receptet erre nem is lehet írni:D

Fogjátok a libamájat és felszeletelitek. Pici őrölt bors rá. Ha hízott, akkor egy teflon serpenyőt felforrósítotok, bele a májat. Ha nem hízott, akkor kevés olaj, vaj vagy zsír alá. Kb. 3 perc után fordítani, újabb 3 perc és kész. Tányéron sózni, meghamizni. Jó étvágyat:D

Ha zsírban sült libamáj készülne (amit aztán pecsenyezsírral leöntve hűtőbe rakunk, és kenyérrel, lilahagymával eszegetünk hetekig), akkor az más recept.

2009. dec. 22. 21:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Juj, te második válaszoló, csorog a nyálam :)))))
2009. dec. 22. 21:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!