Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az vöröshagyma, amelyik nem...

Az vöröshagyma, amelyik nem könnyeztet meg, nem jó minőségü?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 26. 10:41
 1/3 bumbi02 ***** válasza:

Nem feltétlen. A hagymának a szeletelése során kiszabaduló illóanyagok azok, amik könnyeztetnek.


Ha éles a késed, kevésbé roncsolja a hagymát, kevesebb illóanyag szabadul ki, ha hideg a hagyma, szintén csak lassabban szabadulnak ki az illóanyagok : )


De amúgy meg, nem hinném hogy minőség kérdése lenne, szeleteltem már sok olyan hagymát, ami nem siratott meg, mégis ugyanolyan jól sikerült a pörkölt, mint a "szomorú" hagymákkal: )

2014. ápr. 26. 10:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Attól még jó minőségű a hagyma, hogy nem könnyeztet meg. Sajnos ritkán tudok ilyet kifogni.
2014. ápr. 26. 11:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

A ma kapható hagymákat puculás után elég félbevágva vízzel leöblíteni és máris apríthatók könnyek nélkül. Én is "visszasírom" a régi "ríkatós" hagymákat.

Nem rosszabb minőségű a gyengébb hagyma, de több kell belőle, és mégsem olyan, mint a jóféle , régi makói.

2014. ápr. 26. 12:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!