Sós muffin? Melyik a kedvencetek?
chillis sajtos
füstölt sajtos
sörös
medvahagymás krém sajtos
piritott hagymás krémsajtos
szia
nem epp a kerdesedre felelek de en egyszer kiprobaltam a sonkas sajtosat azaz en sutottem. A vegeredmeny az volt, hogy a sajt a papirba olvadott, ehetetlen volt, esetleg a kozepe volt oke. Ha van valami jo recepted kerlek oszd meg velem is
Krumplis-sajtos, baconost(vagy füstölt tarjás ) szoktam sütni, mi szeretjük.
Fűszerezni lehet ízlés szerint snidliggel, reszelthagymával, borssal, majorannával... stb.
Ha kecsappal fogyasztjuk, akkor oreganot és bazsalikomot is szoktam a tésztába tenni, ami egyébként bögrés, és joghurttal vagy kefírrel készül.
Nekem a muffin alapbol edes kategoria, abbol szuper recepteket tudok, ha erdekel.:)
Sos varciacioban csak 1 izu van, ami nagyon bejott, az egyik a 'fullsajtos' ennek a tesztajaba teszek trappistat, goudat, edamit reszelve. A kozepebe egy mozzarellagolyot es a tetejere fustolt sajtot. Fuszerek semmi extra, a sajtok ize eleg. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!