Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hol lehet a hiba? Miért marad...

Hol lehet a hiba? Miért marad nyers a sütim tésztája? Recept és bővebb leírás a megjegyzésben.

Figyelt kérdés

Ez alapján készítettem a sütit és 1 héttel ezelőtt teljesen szuper lett, ugyanazokból az alapanyagokból, amikből ma készítettem és ma mégis nyers maradt a tészta belseje.. Ugyanúgy 180 fokon, előmelegített sütőben sütöttem, mint múltkor. Semmin sem változtattam. Nem értem hol lehet a hiba?!.. Már lassan 1 órája sül & még mindig nem jó. Múltkor 35-40 perc kellett neki.


[link]


2014. máj. 24. 20:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem volt vizesebb a túró?
2014. máj. 24. 20:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:

Lehetséges, de kiderült, hogy nem is nyers a tészta csak azt hittem :D tesómék megnézték és mondták, hogy csak kicsit nedvesebb a túró miatt a tészta, de az majd meg fog száradni és jó lesz, mint múltkor.

Mondjuk tény, hogy múltkor is 1 nappal később vágtam fel és akkor semmi baja nem volt...

2014. máj. 24. 21:12

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!