Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen sajtot lehet igy megsutni?

Milyen sajtot lehet igy megsutni?

Figyelt kérdés
[link]

2014. júl. 7. 16:40
 1/8 A kérdező kommentje:
gondolok itt arra, hogy ilyen szep ropogosra.
2014. júl. 7. 16:40
 2/8 anonim ***** válasza:
45%
Pizza Mozzarella. 400 °C
2014. júl. 7. 16:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
36%
bármilyet
2014. júl. 7. 16:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
54%

Mindegyik fajta megsül szépen, ha elég időt adsz neki.

Azért figyelni kell, hogy meg ne égjen, mert megkeseredhet.

2014. júl. 7. 16:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért az túlzás, hogy mindegyiket meglehetne pirítani, megnéznék egy tömlős medvesajtot hogy pirul meg...


Pont ilyenre pedig kizárólag mozzarellát lehet megsütni, tekintve, hogy minden sajt másképp pirul egy kicsit, ezen pedig mozzarella van.

2014. júl. 7. 16:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
71%
Mondjuk nekem eszembe sem jutna tömlős medvét pizzára tenni, én a klasszikusokra gondoltam... de ezért köszi az észrevételt.
2014. júl. 7. 17:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
71%
Én trappistát teszek rá, és a sütés vége felé már csak légkeverésen, és felső sütésen sütöm. Megpirul, megkérgesedik így.
2014. júl. 7. 18:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
Trappista sajt!
2014. júl. 7. 23:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!