Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek jó az hogy ha...

Szerintetek jó az hogy ha alulra nem pizzaszószt hanem ketchupot rakok?

Figyelt kérdés
Nincs itthon pizza szószom. De pizzát szeretnék készíteni.

#ketchup #Pizza készítés
2014. júl. 22. 17:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Paradicsomleved nincs? Mert abból nagyon finom pizzaszószt készíthetsz, egy kis oregánóval, bazsalikommal, fokhagymával fűszerezve.
2014. júl. 22. 17:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 anonim ***** válasza:
79%
szerintem ízesítsd a kechupot és akkor jó lesz (kis só bors, oreganó, majoranna, rozmaring, fokhagymapor)
2014. júl. 22. 17:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/14 anonim ***** válasza:
76%
Mi mindig ketchupot használunk, meg pizzafűszert. Nekem a pizzaszósz nem tetszik.
2014. júl. 22. 17:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 anonim ***** válasza:
53%
Nem, nem jó. Fűszeres paradicsomszósz leginkább, max a tubusos pizzaszósz. Ketchupnak semmi keresnivalója pizza közelében.
2014. júl. 22. 18:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 anonim ***** válasza:
86%
Én nem szeretem a pizzaszószt, mindig sűrített paradicsommal csinálom, bele majoranna, oregano, bazsalikom, fokhagyma, és ha a csípőset szereted, akkor chili paprika, bors, vagy magyaros fűszerkeverék. Ezt jól összekutyulom, és mehet is a pizzára. Bármilyen feltétet elbír, és nagyon fincsi! :) 24L
2014. júl. 22. 18:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem jó lesz az is. Próbáld ki hogy a pizzatésztára raksz ketchupot és rá sajtot. Isteni finom lesz! :)
2014. júl. 22. 18:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 anonim ***** válasza:
51%
Én mindig ketchupot rakok rá (fele-fele arányban extrém csípős és édeset) és egy kiskanál pirosaranyat.
2014. júl. 22. 18:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim ***** válasza:
73%
Ugyanolyan, mint a pizzakrém, ha teszel bele fűszereket.
2014. júl. 22. 18:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 anonim ***** válasza:
26%
Aztán mi a f**ért nem lenne jó ti nagyon okosok?Világ életembe azzal csináltam és az ismerőseim is.(még mindig itt vagyunk nem lett tőle még bajunk ;))
2014. júl. 22. 18:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 anonim ***** válasza:
66%

Azert az sem mindegy, milyen ketchuprol van szo, mert van jopar silany marka, amiknek a vizizu-higitott-agyoncukrozott-szinezekes 'ketchup'ja csak elrontja az egesz pizzat, hiaba lenne jo a teszta es a tobbi feltet. Ebben ez esetben inkabb tejfolos alaput keszits, az is finomabb lesz.

En egyebkent a Barilla uveges bazsalikomos paradicsommartasat hasznalom, csak itthon meg teszek hozza nehany fuszert.:) Nagyon finom, nem tomeny, nem hig, nem tuledesitett, tenyleg bevallt termek meg spagettihez is, reszelt sajttal.:)

2014. júl. 22. 23:40
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!