Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Baj ha a zsemle tésztáját fél...

Baj ha a zsemle tésztáját fél órával tovább kelesztem?

Figyelt kérdés

2 orat ir a recept viszont nem biztos, hogy visszaerek addigra, tul kelne a teszta?

Egyebkent azt irja a recept hogy miutan zsemleket formaltunk meg 40 percet kell hagyni kelni, akkor a fel oras kesessel ugyanott vagyok,nem?



2014. aug. 5. 09:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baj, hacsak nincs már most 35 fok a konyhádban.Nagy melegben egy kicsit szétterpeszkednének és laposabbak lennének, más baj nem történhet.
2014. aug. 5. 10:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz. Minél tovább keleszted egyébként annál omlósabb lesz, és nehezebben fog majd megszáradni.
2014. aug. 5. 10:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:

Huh koszonom, azt hittem hogy fel fog robbanni a teszta:D

(Ment a zold kez;))

2014. aug. 5. 10:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Finom lett, de a heja tul kemeny lett es nem ropogos, a belseje pedig mintha tul tomor lenne...mit kene javitanom?
2014. aug. 5. 22:08

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!