Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készítsem a gombás,...

Hogyan készítsem a gombás, tojásos lecsót?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy a gombát mikor tegyem bele. Na meg milyen gombát vegyek?
2014. aug. 7. 08:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Most sokféle gomba kapható a piacon, valami finom erdeit is kifoghatsz. Ha csak boltba tudsz menni, akkor jó a termesztett csiperke is.

Mindjárt a hagyma megdinsztelése után beleteheted a szeletelt/darabolt gombát,és utána folytathatod a lecsót, ahogy a szoktad. a gomba nem tud elázni, túlpuhulni, szóval

mehet az elején egy kicsit lepirítva.Finom lesz, pláne, ha egy kis füstölt szalonnával indítod.

2014. aug. 7. 08:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha gombás ételt főzök, mindig akkor dobom bele a gombát, amikor már csak 5 perc kell az ételnek ahhoz, hogy elkészüljön.


A gombás tojásos lecsóba, a tojás előtt tenném bele kb 4-5 perccel.

Nem szeretem, amikor a gomba nem roppanós puha. Az az össze töpörögött rugalmas valami szerintem nem jó ami a gombából lesz, ha agyon van főzve.

2014. aug. 7. 10:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Az első megoldást választottam, finom lett.
2014. aug. 8. 07:20

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!