Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Meddig kell a vargánya gombát...

Meddig kell a vargánya gombát főzni, hogy igazán puha legyen?

Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 18:41
 1/1 igabcsy ***** válasza:
100%

Ahány ház annyi szokás.....

Az én véleményem, hogy a gombát vétek puhulásig főzni, hiszen a hosszú hőkezelés hatására nem csak a víztartalma, de értékes tápanyagai is távoznak.

Mellesleg én úgy szeretem ha kissé roppanós és nem "töttyedt".

Én a vargányát 10-15 percig szoktam főzni.

A termesztett sampion gombát még rövidebb ideig.

De ez tényleg ízlés és szokás kérdése.

2010. jan. 16. 19:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!