Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nem lesz lágy ez a krém?...

Nem lesz lágy ez a krém? Alkalmas torta töltésére?

Figyelt kérdés

A vaníliakrémhez

400 ml tej

100 g cukor

1 csomag vaníliás pudingpor

1 tojás sárgája

A vaníliakrémhez a pudingport, a tojássárgáját és a cukrot 100 ml tejjel csomómentesre keverjük. A maradék tejet felforrósítjuk, hozzáöntjük a pudingos részt, majd sűrűre főzzük.


2014. nov. 11. 19:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Meg kell várnod,amig kihül és akkor nem lesz folyós.Ha habosra keversz hozzá 20dkg vajat és összekevered a krémmel tuti finomabb lesz.
2014. nov. 11. 20:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Egy csomag pudingporhoz általában fél liter tejet írnak elő.4 dl tejjel kicsit sűrűbb lesz, de nem hiszem, hogy 1 tojássárga eléggé besűríti, hogy ne kanállal kelljen enni a tortát.

Én is azt ajánlom, hogy margarint keverj ki pl a fele cukorral, s a kihűlt pudingot kanalanként keverd hozzá!

2014. nov. 11. 21:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy gyümölcstortához elég, és finom is, de egy normál torta (háromlapos) betöltéséhez és bevonásához nagyon kevés. Legalább a duplája kellene, vagy, ahogy írták vajas/margarinos-cukros társítás.
2014. nov. 12. 12:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!