Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkepörköltből lehet vmi...

Csirkepörköltből lehet vmi gulyásfélét főzni?

Figyelt kérdés
maradt pöri,de már nem kivánom,ez ugye nem marhahús h konkrtan gulyslevest lehessen belőle készíteni. de vmi hasonlóra gondoltam. szerintetek? van benne combi,szárny,meg az a farhát féle. egybe volt,és 3fele szedtem.

2014. dec. 4. 00:08
 1/8 anonim ***** válasza:
én megeszem
2014. dec. 4. 01:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
5%

"maradt pöri,de már nem kivánom,ez ugye nem marhahús h konkrtan gulyslevest lehessen belőle készíteni"

Ez marhapörköltből is durva merénylet, ha arra képes vagy, akkor csirkepaprikásból is megcsinálhatod...

2014. dec. 4. 01:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 A kérdező kommentje:

ok. köszi megcsináltam. bár nem tudom miért kell kimásolni a szövegem. na de mindegy.. :) kifőtem külön zöldségeket,aztán összefőztem,plusz egy kis tészta.

a lényeg,h legyen egy jó kis forró leves,mert mifelénk már esik,nemsokára magyarba ér sztem a hó. pár nap.

a lényeg h a magyar emberek mindig legyenek mindig leleményesek. :) mert a szegények a semmiből is főznek vmit.. :)

2014. dec. 4. 01:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Én sokszor főzök csirkéből is gulyásleves félét :) De úgy is nagyon finom, hogy nem csak a szokásos zöldségeket teszed bele, hanem borsót, zöldbabot, vagy épp amit akarsz.
2014. dec. 4. 06:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
Készíthetsz belőle hortobágyi palacsintát, vagy kicsontozva rizses húst is.
2014. dec. 4. 07:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is felhasználok mindenféle maradékot...

Legközelebb próbáld meg: leszeded a husit a csontról, pici zsíron/olajon átforgatod, hirtelen átsütöd.

Készítel valami mártást: fokhagymás-tejfölös, vagy sajtmártást, vagy pl. hamis-vadas-mártást (zöldség+húsleveskocka) esetleg egy lecsó-alapot, és az átsütött husit belerakod. Főtt rizs-főtt tészta köret hozzá.

A lefaragott csontok (valamennyi husi biztosan maradt rajtuk), egy közönséges zöldséges-tészta-levest még fel tudnak turbózni.

2014. dec. 4. 08:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
61%

Jól csináltad, és igazad is van, szinte minden maradékot át lehet alakítani, nem is nagy erőfeszítés kell hozzá, csak egy kis fantázia.

Csak azok szólnak meg, akik mindent azonnal a kukába dobnak, mert olyan jól megy nekik.

Sok jó ötletet kaptál máskorra is.

Amúgy én is szoktam csirkeaprólékból gulyáslevest készíteni, ha másnak úgy tetszik- hamisgulyást:)

A gulyást nem kell szó szerint érteni, az elkészítési mód jellege a lényeg, na és persze az, hogy finom, akár csirkéből is.

2014. dec. 4. 10:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a segítséget! Jól esett! :)

amúgy kérdés kiírás után eszembe jutott összerakni a csirke és a gulyás szót,bár nem tudom miért volt az bennem megrögzödve h csak marhahúsból lehet ilyet.

Köszi a további ötleteket is.. :)

ha bab lett volna itthon,még azt is rakta volna hozzá.


Köszi 7-es. Hát igen,én se szeretek semmit kidobni,főleg nem kenyeret,inkább ami marad odaadom az állatoknak! Sokan meg dobkák ki a kukába.. :(

2014. dec. 4. 11:57

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!