Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Halászlevet, hogy kell szaksze...

Halászlevet, hogy kell szakszerűen csinálni?

Figyelt kérdés

Most fogok életemben először csinálni. Az alaplébe a halat fel kell darabolni vagy úgy nagyobb darabokban főzzem addig amíg annyira puha nem lesz,hogy át lehessen paszírozni? Miután átpaszíroztam érdemes botmixerrel átmenni rajta? A halszeleteket mikor kell bele rakni? Azután miután az alaplé készen van abban kell megfőzni? Mennyi ideig körülbelül? A keserűfog eltávolítás hogy kell csinálni?

Köszönöm előre is!



2014. dec. 20. 20:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
ha beírnád a google-ba?
2014. dec. 20. 20:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
74%
Igazi szegedi halászlé recept az egyik legjobb halászcsárdától: [link]
2014. dec. 20. 20:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
74%
És a keserűfog eltávolítás: [link]
2014. dec. 20. 20:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!