Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kitaláltam egy uj tortakrémet-...

Kitaláltam egy uj tortakrémet-a vajba belekeverném a száraz pudingport. Szerintetek milyen lesz?

Figyelt kérdés

2015. jan. 25. 15:47
1 2
 1/11 anonim válasza:
Nehéz elkèpzelni... mivel én alapból nem vagyok oda a vajas krémekért,ezért szerintem nem lesz olyan jó. én akkor már inkább mascarpone krémmel keverném össze,mivel szerintem ez egy kicsit száraznak hangzik. De hát nem vagyok te,úgyhogy remélem jó lesz,kíváncsi vagyok. :)
2015. jan. 25. 16:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 tetro ***** válasza:
100%
a pudingpor lényegében keményítő. vajba keményítőt keverni? ennek mégis mi értelme van?
2015. jan. 25. 16:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
49%
Hát gondolom mint a pudingízű vaj. Iszonyatosan tömény és zsíros, egészségtelen.
2015. jan. 25. 16:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
szerintem szörnyű lesz
2015. jan. 25. 16:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pudingpor ízű lesz, de az állaga az vajas lesz (vagyis annál keményebb, mert száraz port raksz bele).
2015. jan. 25. 16:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugye nem készitettél még soha pudingot sem meg tortakrémet sem?
2015. jan. 25. 17:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
Guftuftalan, szemcsés, porízű rémség lesz. A keményítő önmagában igencsak pocsék.
2015. jan. 25. 18:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
Annak mi értelme? A vaj önmagában is kenhető tortába (cukorral, kakaóporral pl), bár elég tömény. Ízre is vacak lenne a nyers keményítő miatt.
2015. jan. 25. 19:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:

Igen, a pudingot a keményítő volta miatt meg kell főzni, anélkül olyan lenne, mintha nyers lisztet kevernél vajba, vagyis rossz ízű. A kész hideg pudingot már keverheted vajkrémmel, csak könnyebbé teszi.

A pudingot fel lehet főzni egész kevés tejben, vízben, üdítőben, hogy főtt legyen, és úgy használhatjuk már kihűlve, amihez szeretnénk.A lényeg, hogy pár percet főnie kell.

2015. jan. 26. 08:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Feltaláltad a spanyolviaszt?

Mi lenne, ha először kipróbálnád, aztán tennéd közhírré?

A megfőzött pudinggal a vaj összekeverését már régen "feltalálták", számos krémnek ez az alapja.

A száraz port a vajjal összekeverni, baromság.

2015. febr. 1. 17:36
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!