Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen nyújtófát vegyek?...

Milyen nyújtófát vegyek? Melyik a jobb?

Figyelt kérdés
Fa vagy Szilikonos? Esetleg fém? Nemrég láttam olyasmit ami femnek nézett ki.

2015. febr. 28. 10:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem a nyújtófa anyaga számít a végeredmény szempontjából, hanem az, aki fogja a nyújtófát.
2015. febr. 28. 11:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Van nyújtófa és sodrófa. A nyújtó általában rövidebb, és kétoldalt fogantyúja van.

A sodrófa hosszabb, vékonyabb, ez a már kinyújtott tészta vékonyra sodrásához kelletik.Régen fél asztalnyira nyújtották a tészzát, persze annak függvényében, hogy mit akartak belőle szabdalni.

Ma már kevesen készítenek vékonyra sodort házitésztát,így a rövidebb nyújtófa is megfelel.

Mindenképpen a fából készültet javaslom, generációkon át használható.

2015. febr. 28. 12:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!