Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Elsóztam a készülő pogácsámat,...

Elsóztam a készülő pogácsámat, hogyan lehetne korrigálni?

Figyelt kérdés
2015. márc. 3. 17:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Sokat iszol majd hozzá :D
2015. márc. 3. 17:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, hyog milyen állapotban van, ha még nyers, akkor csinálj meg egy adagot, de só nélkül, és a két tésztát dolgozd össze.
2015. márc. 3. 17:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
még tészta? vízbe teszed, egy kicsit ázik, átgyúrod néhányszor - csak nehogy sótlan legyen:)
2015. márc. 3. 17:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

Gyúrj bele egy teáskanál porcukrot.Nem lesz édes tőle, de a sósságon tompít.

A tetejét kend le sótlan tojással, és szórd meg bőven sajttal.

2015. márc. 3. 17:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Elvileg a szódabikarbóna ellensúlyozza, legalábbis ezt olvastam, nekem a nagyon sós bablevesnél nem igazán vált be, de esetleg keverj hozzá egy kiskanálnyit.
2015. márc. 3. 17:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A szódabikarbóna a tészta állagát is megváltoztatja, így az nem jó ötlet, ne haragudj a megjegyzésért:)
2015. márc. 3. 17:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!