Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell olyan tejbegrízt...

Hogyan kell olyan tejbegrízt csinálni, ami se nem folyós, se nem túl sűrű? Mint amilyet a menzán adtak anno.

Figyelt kérdés

Van egy másfél éves kislányom, szereti, de folyton elrontom. Nem jövök rá, mennyi grízt tegyek bele, mert mire elhűl, mindig teljesen megdermed. Pontos arányok érdekelnének. Egyszerre csak keveset szoktam, azaz olyan 3-4dl-nyi tejből. 1 liternyi adagból nehéz visszaszámolni, ahogy sok receptben olvasom.

köszi


2010. febr. 19. 14:41
1 2
 11/12 anonim válasza:

Huhh az anyját 14:56os receptje istenkirály :)

úgy eszem ahogy van, fahéj és kakaó nélkül és ez a világ legfinomabb tejbegríze :)) Köszönjük 14:56

2011. jún. 23. 11:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 A kérdező kommentje:
Azóta én is úgy készítem, ahogy a 14:56-os válaszoló ajánlotta! :)
2011. jún. 24. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!