Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy süssek nagyon kevés...

Hogy süssek nagyon kevés olajban hogy ne égjen oda?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 13. 19:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lassu tüzön és mi ne égjen oda?
2015. ápr. 13. 20:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Tojás, virsli, zab
2015. ápr. 13. 20:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Platnin, nagyon kicsi lángon, és teflonban.
2015. ápr. 13. 20:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kerámiabevonatú serpenyőben akár olaj nélkül is.
2015. ápr. 13. 21:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A legkisebb hőfokon.

Ha tojást akarsz, akkor le is fedheted, így a teteje is megsül, mielőtt az alja odaégne. (bár én szeretem, ha a felső része kicsit nyers.)


A hús alá pedig rakhatsz egy kis minimális(!) vizet is az olaj mellé, így egy kicsit párolódik, de nem kap főtt hús jelleget. Disznónál, csirkemell pillanatok alatt átsül, nem kell kiszárítani.

2015. ápr. 13. 21:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Olajban sült zab?????? Miket szoktál még enni?
2015. ápr. 14. 11:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!