Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mascarpones fehércsokis...

Mascarpones fehércsokis krémhez tippek?

Figyelt kérdés
Cupcake-t szeretnék készíteni, és arra szeretnék egy mascarpones fehércsokis krémet. A kérdés az lenne, hogy elég lesz bele csak a mascarpone és a csoki, vagy tegyekbele habtejszínt is, vagy cukrot, bármit? Fontos lenne hogy a krém állaga sűrű maradjon. (Málnát fogok keverni még bele egészben.)

2015. ápr. 22. 19:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát a tejszínhab csak lazítja. Szerintem ha valaki nem túl édesszájú, akkor bőven elég az olvasztott fehér csoki bele.
2015. ápr. 22. 20:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

A mascarpone teljesen natúr, íztelen, így valamennyi cukor vagy édesítőszer kell bele, kevés lesz a csoki bele, főleg, ha gyümölcsös.

Folyékony tejszínt ne tegyél bele, mert attól csak hígabb és zsírosabb lesz, ami felesleges. Esetleg pár kanál kemény habbal lazíthatod egy kicsit.

2015. ápr. 23. 11:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!