Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kelt, hajtogatott pogácsa...

Kelt, hajtogatott pogácsa sütésekor a tetejére szórt reszelt sajt hamarabb megbarnul, minta hogy a pogácsa megsülne. Hogy előzzem meg a sajt megégését?

Figyelt kérdés
2015. máj. 22. 22:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Takard le fehér papírral (sütőpapír pl.), és tedd eggyel lejjebb a tepsit.
2015. máj. 22. 22:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Vagy reszeld rá később a sajtot. Amikor már majdnem megsült a pogácsa, kihúzod a tepsit, rászórod a sajtot, majd visszatolod a tepsit, és készre sütöd.
2015. máj. 22. 22:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!