Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha kemény maradt a tarhonya...

Ha kemény maradt a tarhonya mit tegyek vele, hogy megpuhuljon?

Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 22:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Forralj fel egy másik edényben vizet és önts a tarhonyára és egész kis lángon fözd még tovább. (Egyébként ha tarhonyát fözöl, akkor másfélszer annyi viz kell, mint tarhonya: 1 bögre tarhonya, 1,5 bögre viz)
2010. febr. 28. 22:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
De hogy maradhat kemény? Addig kell főzni, míg megpuhul, ha elfővi a levét és még nincs kész, nyugodtan fel lehet önteni kis vízzel.
2010. febr. 28. 22:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim válasza:
Főzd tovább fedő alatt...
2010. márc. 1. 00:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
1 kiskanál szódabikarbóna. Nem tapasztalat de állitólag mindent hamarabb megpuhit:D
2010. márc. 1. 06:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:

A szódabikarbona, csak a növényeket segit megpuhitani, mert a sejtfalakat roncsolja - a tarhonyának nem segit, csak rossz ize lesz töle.

A tarhonyának meg viz kell, ha nem puha még, akkor tölts még hozzá és fözd tovább.

2010. márc. 1. 08:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Öntesz hozzá még egy kis vizet és fedő alatt tovább főzöd.
2010. márc. 1. 09:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
én be szoktam tenni a sütőbe, és ott párolni tovább kb 120-150 fokon, kevergetve.
2010. márc. 1. 09:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!