Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel ízesítsem a zabkását?

Mivel ízesítsem a zabkását?

Figyelt kérdés

2015. júl. 2. 23:41
 1/8 anonim válasza:
100%
fahéj, méz, banán:)
2015. júl. 2. 23:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim válasza:
Én almával szoktam turmixolni, könnyen csúszik, és az íze is egész finom.
2015. júl. 3. 00:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
Én ma vettem lekvárt kifejezetten natúr zabpehelyhez(sajna nyilván bolti lekvárt), de mézzel a legjobb. Gyümölccsel is ehető, de elég natúr marad. :D
2015. júl. 3. 00:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
Én fahéjat teszek bele és almát reszelek bele. Vagy csak simán mazsolával főzöm meg.
2015. júl. 3. 06:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
Kesuru kakao, feherjepor,fahej☺
2015. júl. 3. 09:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim válasza:
Holland kakaópor, fahéj, banán, olajos magvak. Édesítőnek méz vagy ha diétázol édesítő. :)
2015. júl. 3. 13:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:

Régen csak kakaóporral és mézzel tudtam megenni (nem szeretem a zab ízét, de nem is ettem zabkását életemben 10-szer sem), de múltkor egy igen kilengő, szénhidrátos napomon almát, kókuszt, fahéjat, mazsolát tettem bele, meglepően ehető volt, sőt, egész kellemes :)

Régen kísérleteztem sós verziókkal, de nem jöttek be.

2015. júl. 3. 18:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. júl. 4. 23:09

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!