Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készítsem a rántott...

Hogyan készítsem a rántott csirkecombot hogy jól átsüljön?

Figyelt kérdés
Főzzem meg előtte? Vagy milyen trükkje van? A múltkor kicsit nyers maradt a belseje.
2010. márc. 4. 16:52
 1/9 anonim ***** válasza:
A felsőt csontozd ki,az alsót meg vagdald meg.
2010. márc. 4. 17:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim válasza:

anyukám megfözi a levessel együtt és ugy rántja ki

de gondolom ahány hely annyi szokás

2010. márc. 4. 17:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim válasza:
100%
Lassú tűzön, bő olajban süsd. Én sokáig szoktam sütni és a combot kettéválasztom alsó és felső combra. A sütés minimum fél óra lehetőlg fedő alatt.
2010. márc. 4. 17:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:

Mi csak tényleg csirkáböl rántunk, olyan ami még fiatal, mert egyrész vékonyabb a hús, másrészt jobban átsül.

De mikor sül megszoktam szurkodni a csontnál, ilyenkor spricel ki víz, és pattog kicsit, de jobban átsül.

2010. márc. 4. 17:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
Csak a tyúkot kell megfőzni,a csirkét nem.Ha megfőzöd,akkor ízetlen lesz a rántott húsod.Én kiszoktam csontozni,de minimum a csontig bevágni.
2010. márc. 4. 18:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
60%
én bepanirozomés berakom egy tepsibe csak pár csepp olaj rá és ála ... néha forgasd meg... 200 fokon sütsd készre... tuti átsül és nem tocsog a zsírtól!
2010. márc. 4. 21:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
Mindenképpen csontozd ki,fedőalatt süsd,ha kicsi akkor kevésideig ha nagyobb akkor tovább.A nagyobb akkor jobb izű-ha túl sokáig sütöd leválhat a panír-.ZS
2010. márc. 4. 21:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat sokat segítettetek!
2010. márc. 5. 09:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Én mindig sós, vegetás vízben főzöm egy kicsit (ebből lesz a leves), de nem teljesen puhára. Miután leöntöttem a vizet, fűszerezem, panírozom, és lassú tűzön készre sütöm. Nem tudnám elképzelni, hogy kicsontozzam, ugyanis imádjuk a porcogót a csonton, és a csirkecombot kizárólag kézzel esszük. :)
2010. márc. 5. 09:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!